Dykningens dag 30 Maj 2015 I Nynäshamn

Som ett led i den ökade miljöpåverkan som sker så genomför ECODIVE AB och NOC DYK & MARIN i samarbete med Project Aware och PADI en miljödag för att visa hur nedskräpningen påverkar våra hamnar och Kustområden samt hur man med enkla medel kan skydda miljön i våra Hamn och Kustområden

thQ2GBIT5SProjektet genomförs på ideel basis med sponsring av tävlings priser ifrån några aktörer inom sportdykarbranschen. I samband med projektet kommer några tävlingsmoment att finnas med fina priser för deltagarna. Självklart finns det även plats för icke dykare att hjälpa till med omhändertagandet av skräp på kajen.

Selfie-123

Ladda mobiltelefonen och delta i selfie tävlingen. DVS ta ett unikt roligt annorlunda kort och ha chansen att vinna ett fint pris i slutet av dagen. Tävlings jury och enväldig domare är PADI och Aware personalen på plats… Korten laddas upp på en FB sida där bedömning och Lottning sedan sker av Project Awares och PADI´s Personal som enväldiga domare. Under dagen organiserar Komunen Kaffe och macka till deltagarna.

Alla är inbjudna att medverka. Anmälan sker till:
www.ecodive.se, www.nocdyk.se, [email protected]

Välkomna tilll Dykningens dag den 30 Maj i Nynäshamn.