Tack till alla medlemmar i Sverige och Danmark

Jag startade som PADI Regional Manager i mitten på April och den senaste månaden har varit en fantastik tid där jag har träffat över 25 dykcenter i bägge länderna.

Vi började med ett PADI Business Seminar i Stockholm med 11 deltagare från hela landet. Under två dagar sa diskuterade vi marknadsföring och de mest effektiva teknikerna att utbilda dykare. Sedan blev det en PADI Instructor Examination (IE) for över 20 nya glada PADI Instruktörer. Grattis till er alla.

Jag hade också chansen att resa runt i Sverige och träffa dykcenter i Malmö och Lund samt en tur till Köpenhamn och Odense. Den 5 Juni så flyger jag till Köpenhamn för att träffa medlemmar som jag inte hade tid att träffa under den första turen.

Sedan bär det av till Stockholm efter några dagar i Göteborg. På Piperska Muren i Stockholm den 10 Juni, klockan 1900, sa kommer jag att hålla ett  PADI Member Forum med fokusering pa den nya PADI Open Water Kursen och annat nytt material samt standards förändringar under den senaste tiden.

Jag är glad att kunna dela av mig med 25 års erfarenhet som dykcenter ägare, PADI Course Director och Technical Instructor Trainer. Jag tackar er all for min första månad och hoppas att se er alla under Juni månad.

Varma Hälsningar

Jonas Samuelsson, PADI Regional Manager, Sverige & Danmark

Ni kan ställa frågar eller bara prata dykning på [email protected]